Προσκαλούμε τους επισκέπτες να γευτούν την ουσία της Κρήτης, ισορροπώντας ανάμεσα στον νεωτερισμό και την ιστορική κληρονομιά. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Αντλώντας έμπνευση από τους άφθονους θησαυρούς της Κρήτης, την αρχαία δόξα, τους μύθους και την ιστορία, το Aldemar Knossos Villas είναι περήφανο για τη μακρόχρονη παρουσία του στον κλάδο της φιλοξενίας.

Το διαχειρίζεται μια ελληνική οικογένεια ξενοδόχων δεύτερης γενιάς και στην 20ετή πορεία του έχει κερδίσει πολλαπλά βραβεία. Το στυλ του αντιπροσωπεύει έναν μοναδικό συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας.

Το Aldemar Knossos Villas παρουσιάζει μια νέα κρητική αισθητική, αποφεύγοντας τις υπερβολές και στοχεύοντας σε μια απλή, ευχάριστη, ουσιαστική και πολυτελή διαμονή.

Το σύνθημα του Aldemar Knossos Villas είναι «Γιορτάζουμε τη ζωή», καθώς μας αρέσει να ενδυναμώνουμε τόσο εμάς όσο και τους γύρω μας με θετικές σκέψεις και πράξεις. Το έργο μας μιλάει από μόνο του και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την τοπική κοινότητα για να αφήσουμε έναν θετικό αντίκτυπο και να δουλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον.

Στο Aldemar Knossos Villas, το όραμά μας είναι να μοιραστούμε το πάθος μας για γνήσια κρητική φιλοξενία με κάθε επισκέπτη και να μεταδώσουμε στις νέες γενιές το ήθος και τις αξίες μας για τα ταξίδια και όχι μόνο.

Το Aldemar Knossos Villas συνδυάζει μια πλούσια, ιστορική αρχιτεκτονική με μια νέα, φρέσκια και εκλεπτυσμένη προσέγγιση της φιλοξενίας στην Κρήτη.

Πισίνες δίπλα στη θάλασσα

Οι πισίνες μας, πραγματικά κοσμήματα, δίνουν στο Aldemar Knossos Villas μια επιπλέον αίσθηση ηρεμίας. Ιδιωτική ή κοινόχρηστη, κάθε πισίνα γεμίζεται με θαλασσινό νερό και συντηρείται με βιώσιμο τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aldemar Knossos Villas Hersonissos Crete Facilities

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και λάβετε ενημερώσεις, ώστε να σχεδιάσετε και να απολαύσετε την υπέρτατη εμπειρία διακοπών.

Όνομα απαιτείται
Email απαιτείται
απαιτείται