ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Συνέδρια & Εκδηλώσεις


Συνέδρια & Εκδηλώσεις


Στο Aldemar Knossos Villas αναλαμβάνουμε να φέρουμε σε πέρας κάθε κοινωνική ή επαγγελματική σας διοργάνωση. Είτε πρόκειται για εορταστική εκδήλωση, δεξίωση, είτε για συνέδριο, σας προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Στις άρτιες εγκαταστάσεις μας, θα βρείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό του συνεδριακού κέντρου θα σας παρέχει ό,τι χρειάζεστε ώστε το συνέδριο ή η εκδήλωσή σας να στεφθεί με επιτυχία.

 

 

Σε Τοποθεσίες

ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ

ΓΑΜΟΙ

Ο γάμος των ονείρων σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, στo ξενοδοχείο Aldemar Knossos Villas,! Αναλαμβάνουμε να φέρουμε σε πέρας τον θρησκευτικό ή πολιτικό σας γάμο, τον αρραβώνα σας, τη γαμήλια δεξίωση, την επέτειο του γάμου σας, κ.ο.κ. Θα σχεδιάσουμε και θα εκτελέσουμε κάθε χαρμόσυνη εκδήλωσή σας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και, προπαντός, τις καλύτερες αναμνήσεις. Εμπιστευθείτε μας να τα αναλάβουμε όλα εμείς: από την εύρεση του κατάλληλου σημείου για να κάνετε την πρόταση, μέχρι το αποχαιρετιστήριο γεύμα την επομένη του γάμου.

Γαμήλια πακέτα: ασημένιο, χρυσό και πλατινένιο

MORE INFORMATION

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING

Το Aldemar Royal Mare σας παρέχει εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες catering για την επαγγελματική σας συνάντηση, την κοινωνική σας εκδήλωση ή και τη γαμήλια δεξίωσή σας.

MORE INFORMATION

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Οι εξαιρετικές συνεδριακές μας υποδομές και το έμπειρο προσωπικό μας σας εγγυώνται μια επιτυχημένη διοργάνωση.

MORE INFORMATION